Dámský balíček s vínem
1 199 Kč s DPHDoručení běžně do 2 - 4 pracovních dnů
Nenašli jste požadované informace?
Nejrychlejší způsob, jak si podmanit ženu. Víno z vinice Gerarda Depardieu, čokoládový krém z rodinné firmy Grashoff, džem z lesních brusinek podle receptury z roku 1925, kávový karamel z Českého Krumlova, řeckými olivami a rajčaty a v neposlední řadě čerstvě stáčený krétský olivový olej. Vyzkoušeno a podlehly všechny.
Popis produktu
Dodavatelé: Wineclub, Grashoff, Via Delicia, Českokrumlovský karamel od Vaška
Chateau de tigne (cabernet de Anjou)
80%Cabernet Franc, 10%Cabernet Sauvignon, 10%Grolleau
Temně růžové víno s měděnými odlesky, intenzivním aroma kompotovaného ovoce, černého rybízu a brusinek. Ve sladké chuti převládá ovocná chuť brusinek, jahod a karamelu.
Víno se hodí zejména jako dezertní, k sýrům s modrou plísní a světlým masům.
Teplota servírování: 10°C
poznámka: z důvodu výpadku tohoto výrobku u dodavatele si jej dovolíme nahradit lahví červeného vína: (100% Cabernet Franc)
Temně červené víno s aroma černého rybízu, ostružin, stromové kůry s plnou intenzivní chutí navazující na aroma, vyšší tříslovinou, jež vhodně doplňuje svěží kyselinky a plné tělo v dlouhém intenzivním závěru.
Víno se hodí zejména k tmavým masům, zvěřině, kořeněným omáčkám a starým sýrům typu gouda.
Teplota servírování 18°C
Grashoff
Bílý čokoládový krém s praženými makadamiovými oříšky. Decentní chuť makadamiových oříšků v lahodném bílém čokoládovém krému nikdy neruší, vždy jen velmi elegantně doplní přílohu vybranou podle vlastních preferencí.
Českokrumlovský karamel od Vaška
Tekutý karamel je skvělý k oslazení kávy, čaje, grogu, pudinku, zmrzlinových pohárů, na palačinky, pro křupavější kůrku při dopékání masa, jako základ do červeného zelí, omáček, či svíčkové. Procesem karamelizace dochází k naštěpení cukru a karamel je tak skvělé alternativní sladidlo i pro ty, kteří klasický cukr nemohou konzumovat.
Džem z lesních brusinek Via Delicia
Džem vyrobený na základě receptu z roku 1925. Obsahuje kousky brusinek, granátově červené barvy a báječné sladkotrpké chuti. Hodí se k namazání na pečivo, palačinky, ale rovněž výborně doplňuje zvěřinové paštiky a studená masa. Skvěle umocňuje chuť sýrů, lze použít i klasicky při servírování svíčkové omáčky
Bretas sušená rajčata
Rajčata sušená na slunci s česnekem a mořskou solí. Skvělá s pomazánkovým máslem, fetou, do těstovin a salátů
Dva balíčky řeckých oliv ( po 150g)
Mix zelených a černých řeckých oliv, s oregánem, chilli….